Hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés

Egyre több embert foglalkoztat az a kérdés, hogy hogyan csökkenthetné az energia fogyasztását, amivel jelentős összegeket takaríthatna meg. Aki nem naprakész a témában, az hamar elveszhet ebben a nagy útvesztőben, és nem kap teljes képet a lehetőségeiről. Cégünk évtizedek óta foglalkozik épületgépészeti munkákkal, és azt tapasztaltuk, hogy a megrendelő nem mindig van tisztában a munkafolyamatokról és az alternatívákról. Ez nem baj, ezért indítottuk el az energetikai szaktanácsadást Veszprém megyében, ahol megismertetjük ügyfeleinket minden fűtési eljárással, és segítünk személyre szabottan közösen megtalálni a leghatékonyabb módszert.

Szerencsére egyre többen választják a környezetbarát és energiatakarékos megoldásokat, melyek már egy új kor gondolkodását és igényeit körvonalazza. Mi haladunk a korral és igyekszünk megfelelni az elvárásoknak, ezért naprakészek vagyunk a legmodernebb technológia előállításában. Nem véletlen, hogy nagy népszerűségnek örvend a hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés, ami egy igazán huszonegyedik századi megoldás.

Mi az a hőszivattyú, és hogyan működik?

Nagy vonalakban vázolva a hőszivattyú úgy működik, hogy a levegőből vagy a földből nyert energiát használja fel. Sokan nagyon drágának találják ezt a megoldást, de ha hosszú távon gondolkodunk, akkor láthatjuk, hogy néhány év alatt behozza az árát. A hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés sokak szemében egy új eljárás, ez csak részben igaz, ugyanis külföldön már ismerik és kedvelik, hazánkban csak mostanában indult hódító útjára. Cégünk élen jár az alternatív megoldások népszerűsítésében, és folyamatosan fejlesztjük magunkat annak érdekében, hogy a legmodernebb lehetőségeket tudjuk nyújtani megrendelőinknek.

A hőszivattyús rendszer három fő elemből áll:

  • A levegős hőszivattyúból, mely fűtésre és hűtésre is ugyanúgy alkalmas
  • Egy tartályból, amely tárolja a megtermelt energiát
  • Fan-coil fűtőtestből, mely rendkívül hatékony és energiatakarékos megoldás.

Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig és a beüzemelésig mindent elvégez, ehhez nagy felkészültséggel és tapasztalattal bíró szakemberek nyújtanak segítséget.

Hogyan történik a hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés?

Akár új épületbe, akár már meglévő ingatlanba szeretné telepíteni a hőszivattyút, minden esetben lehetséges a kivitelezése. Társasházba, családi házba, irodaházakba vagy szállodákba egyaránt jó választás, mert környezetbarát módon juthatunk olcsóbb energiához, ami a fűtést, a hűtést és a meleg vizet is biztosítja, sőt működtetése számítógépről is felügyelhető. Mint minden esetben, a hőszivattyú telepítést meg kell hogy előzze a tervezés, melyet engedélyeztetni kell, és amikor ezek birtokában vagyunk, akkor elkezdhetjük a kivitelezést, illetve a beüzemelést.

Kérjen ajánlatot!

Ha valaki azzal a kéréssel fordul hozzánk, hogy érdekli a hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés, akkor tájékoztatjuk őt a lehetséges folyamatról, ha már meglévő ingatlanról van szó, akkor kimegyünk a helyszínre, felmérjük a terepet, figyelembe vesszük a felmerülő igényeket. Ha minden oldalról körbejártuk a témát, és megismertük a lehetőségeket, akkor ajánlatot teszünk. Az ajánlat nem jár semmilyen elkötelezettséggel, nemet is mondhat rá. Abban az esetben, ha a megrendelő szimpatikusnak találja az ajánlatunkat, szerződést kötünk, és ekkor kezdődik a mi munkánk, a tervezés, majd pedig a kivitelezés. Ezek a munkálatok néhány napot, de pár hetet is igénybe vehetnek, ez az adott helyzettől függ.

Mit szeretnénk elérni?

Arra törekszünk, hogy munkánkkal népszerűsítsük a modern technológiák adta lehetőségeket, hogy minél többen megismerjék és alkalmazzák is ezeket az innovatív megoldásokat, és reméljük, hogy a hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés egyre több otthonban szolgáltatja a fűtést, illetve a hűtést.

Azt szeretnénk, hogy minél többen válasszák ezt a technológiát, hiszen az olcsó energia előállítása egy égető kérdéssé vált, az egyre magasabb energia árak azt követelik meg tőlünk, hogy jobban figyeljünk oda az energia fogyasztásra, és helyezzünk nagyobb hangsúlyt a környezettudatos életre. A hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés megújuló energiának számít, annak ellenére, hogy használatához elektromos áramra is szükség van, mert az elhasznált energia többszörösét termeli ki, ezen kívül napkollektorra is csatlakoztatható, ami egy igazán költséghatékony megoldás. A hőszivattyús rendszer, bár drágának tűnhet, néhány év alatt megtérül az ára.