Energetikai szaktanácsadás Veszprém

Az energia árak emelkedése miatt egyre többen gondolkodnak el azon, hogy hogyan csökkenthetnék lakásuk energia fogyasztását, és hogy ne érje őket kellemetlen meglepetésként a számlákon szereplő összeg. Ugye Ön is szívesen tájékozódna arról, mit kell tennie ahhoz, hogy csökkenjen az energia fogyasztása, de mégis megmaradjon a komfort érzete? Éppen ennek érdekében jött létre egyre népszerűbbé váló szolgáltatásunk, az energetikai szaktanácsadás Veszprém és vonzáskörzetében élő ügyfeleink számára. Aki igénybe veszi ezt a tanácsadást, annak időt és pénzt takarítunk meg, nem kell utánanézniük semminek, nem kell sorba állni, sőt olyan eszközöket sem kell megvenniük, amiről később kiderül, hogy teljesen felesleges volt. Alternatívát mutatunk, és egy csomó olyan tanáccsal látjuk el őket, amelyek betartásával kiegyensúlyozottan élhetik életüket, és nem kell váratlan kiadásoktól félni.

Mi a feladatunk?

Az energetikai szaktanácsadás Veszprém megyében úgy történik, hogy első körben megismerjük az ingatlan állapotát, nem mindegy, hogy társasházi lakásról, vagy családi házról beszélünk, ezen kívül fontos az ingatlan kora, állapota, szigetelése, anyaga, a fűtés fajtája, és még egy csomó adat a lakásról, illetve házról, és mi ezek ismeretében megtaláljuk a legjobb megoldást arra, hogy csökkenjenek az energia számlái. Készítünk egy részletes tervet, melyben lépésről lépésre minden elvégzendő munka és tevékenység le van írva, és amely szerint végezzük a kivitelezést.

Hogyan csökkentsük a fűtés számlát?

Több módon is elérhetjük azt, hogy kevesebbet fizessünk havonta, de ha igénybe veszi az energetikai szaktanácsadást Veszprém környékén, akkor megismerheti ennek leghatásosabb módját. Sokan gondolják úgy, hogy a nyílászárók cseréje a legjobb megoldás, ami igaz is lehet, azonban egy régi ház esetében nem feltétlenül ez adja a legnagyobb megtakarítást, mert a padlásszigeteléssel sokkal többet érhetünk el, ráadásul hamarabb megtérül az ára. Ezen kívül 15-20 százalékkal csökkenti az energia felhasználást egy jó homlokzati szigetelés, sőt a lábazat szigetelésével is sokat spórolhatunk. Megannyi apró trükk és fortély van, amiről nem is gondolná, hogy mennyit lehet lefaragni a számlákból. Egy beszélgetés során megismerjük az Ön lakhatási szokásait, például, hogy hogyan szellőztet, és sok kicsi sokra megy alapon jelentősen csökkenhet   az energia fogyasztása.

Kiknek érdemes igénybe venni az energetikai szaktanácsadást Veszprém megyében?

A szaktanácsadást azoknak ajánljuk, akik változtatni szeretnének fűtési szokásaikon, akik tényleg tenni szeretnének valamit, és fontos számukra a számlák terén a kiszámíthatóság és a biztonság, valamint az is, hogy csökkentsék ökológiai lábnyomukat, és ennek érdekében olyan fűtésre váltsanak, mint például a hőszivattyús rendszerek telepítése, hőszivattyú szerelés. Ha valaki éppen építkezik vagy lakást újít fel, azoknak érdemes közelebbről megismerni a legújabb fűtési rendszereket, amelyek a legmodernebb technológiával működnek, mert ezek igazán innovatív és költséghatékony megoldások. Az energetikai szaktanácsadás Veszprém megyében és közvetlen környezetében úgy történik, hogy megismertetjük ügyfeleinket azokkal a modern fűtési és hűtési eljárásokkal, amikkel jelentős megtakarítás érhető el. Az egyik legnépszerűbb megoldás a napkollektor telepítés, Veszprém környékén már sokan alkalmazzák, ezzel évtizedekre biztosítják maguknak a megújuló energiával való fűtés előnyeit.

Mit szeretnénk elérni?

Célunk az, hogy minél többen megismerjék az alternatív megoldásokat, amelyek már elérhetők mindenki számára, a legapróbb dologtól a legnagyobb változásig mindenre kiterjed a figyelmünk. Arra szeretnénk buzdítani megrendelőinket, hogy ismerjék meg a lehetőségeiket, és legyenek tisztában otthonuk energetikai állapotával. Az ezzel a tevékenységgel kapcsolatos visszajelzések arról tanúskodnak, hogy jól végezzük a munkánkat és hogy az energetikai szaktanácsadás Veszprém vonzáskörzetében sikeresen működik, hiszen egyre többen írnak nekünk arról, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetniük, és nem kellett a komfortzónájukból sem kilépni, mindössze néhány szokáson változtatni. A nagyobb befektetések pedig néhány éven belül megtérülnek.

Mi azért dolgozunk, hogy olyan megoldásokkal ismertessük meg, amivel eddig nem volt tisztában vagy nem is hallott róla, és közösen megtaláljuk Önnek a személyre szóló tervet. Amikor ez megvan, akkor a többi már a mi dolgunk, mivel kivitelező cég is vagyunk, rögtön nekiállunk a tervek megvalósításához, és egy élhetőbb, komfortosabb, energiatakarékosabb otthonban élhet tovább.